Ukoliko su Vam potrebni prozori i vrata za stan, kuću, zgradu ili lokal dovoljno je da nam se obratite i na naš mail pošaljete deo projekta koji se odnosi na prozora i vrata.

U najkraćem roku dobićete preciznu specifikaciju u skladu sa vašim željama, uz tehničke napomene i zapažanja našeg stručnog tima.

Ako nemate projekat ili bilo kakvu specifikaciju i imate problem jer ne znate šta biste ugradili na vašem objektu, javite nam se, ponudićemo Vam dovoljno solucija i varijanti tako da ćete sada imati ne jedan već više problema ali lepših, birajući između više rešenja koja odgovaraju vašem ukusu i vašim potrebama.

Boja je po Vašem ukusu, a po RAL standardima, pri čemu imate mogućnost da kod termo sistema birate različite boje za eksterijer i enterijer.

Izbor forme profila je širok i sistem može biti sa vidnim profilima štoka i krila sa spoljne strane, vidnim samo štokom ( skriveno krilo ) ilil skrivenim i štokom i krilom uz primenu specifičnih detalja ugradnje.

Energetska efikasnost zastupljena je kod svih proizvoda samo je pitanje do kog nivoa želite da izolujete objekat i koliki je planirani budzet za prozore.

Posebni ponos našeg tima je treća generacija prozora u kombinaciji aluminijum – drvo.

Više decenija iskustva u projektovanju i proizvodnji sistema u kombinaciji aluminijum-drvo rezultirali su nastanku naša tri sistema ASC W80, ASC W88, ASC W110 koji su zbog svojih tehničkih performansi i dizajna najprimenjeniji sistem u stambenoj gradnji kod nas.

Ne oklevajte i javite se, jer mi ISPUNJAVAMO VAŠE ŽELJE!