img

Aluminijum-drvo

NAJDUŽE ISKUSTVO

Činjenica da ASC tim ima najduže iskustvo i najveći broj referentnih objekata sa prozorima u kombinaciji aluminijum drvo, jasno ukazuje da savremeni dizajn i najviše tehničke performanse ovih proizvoda dolaze kao logičan sled razvoja.

Trenutno možete izabrati jedno od mogućnosti iz treće generacije aluminijum drvo sistema. Zavisno od vašeg budžeta, željenih tehničkih performansi, birate prozore sa širinom krila od 103mm, 110mm i 133mm.

U preseku prozora je aluminijumski profil sa termičkim prekidom od poliamidnih traka ( Ensinger - Nemačka ) širine 24mm, 32mm ili 54mm i završnom enterijerskom oblogom od punog drveta - masiv debljine 20mm. Drveni ramovi se proizvode kao jedinstven ram i štite visokokvalitetnim premazima u više slojeva sa svih strana. Gotovi drveni ramovi postavljaju se preko aluminijumskog rama uz pomoć plastičnih kopči koje dopuštaju nezavisan rad - delataciju drvenih ramova.

Ovakva visokokvalitetna drvena obloga daje posebnu toplinu doma.

ASC W88

ASC W88 je naša treća generacija aluminijum-drvo sistema za prozore i vrata, izrađenog od aluminijumskih profila sa termičkim prekidom od poliamidnih traka širine 32 mm.

Enterijerska obloga je od drvenog masiva debljine 20mm.

Proizvod predstavlja sintezu 25 godina iskustva i kvaliteta primenjenih materijala.

  

ASC W80

 

ASC W80 je naša treća generacija aluminijum-drvo sistema za prozore i vrata, izrađenog od aluminijumskih profila sa termičkim prekidom od poliamidnih traka širine 24 mm.

Enterijerska obloga je od drvenog masiva debljine 20 mm.

Proizvod predstavlja sintezu 25 godina iskustva i kvaliteta primenjenih materijala.